Zilver Master!!!

Gekwalificeerd ZILVER MASTER fotograaf!

Soms moet je met de billen bloot … En laten zien wat je kunt door uit je comfortzone te stappen. In mijn geval gaan voor de titel Zilver Master. Hiervoor moet je een serie van 20 top beelden creëeren die als serie IMPACT hebben EN als individueel beeld krachtig binnen komen. Daarbij moet uiteraard ook de techniek, creativiteit en presentatie van grote kwaliteit zijn. Afgelopen weekend werd mijn serie ‘’Vintage’’ door een 5 koppige internationale jury beoordeeld met hoge punten beoordeeld als ‘’Prachtige serie met veel Impact!’’ Vanaf nu ben ik Zilver Master! 

 ‘’Vintage’’ is geïnspireerd op de glamour fotografie van de jaren 30.  De serie startte in 2019 als opdracht van een klant en groeide uit tot deze volledige Vintage glamour jaren 30 serie met de jeugd van tegenwoordig uit Baarn en omstreken.

Wil je ook je eigen kunst aan de muur? Dat kan, bel mij!

#photography  #winner #qualifications #vintage #art #jaren30 #portret #glamour #i̇k #design#personalbranding #lightening #mood #fineart #mirellabootfotografie #branding #fotograaf #Baarn #skills#greatgatsby #masterphotographersnet

Glamour;Vintage;MirellaBootFotografie