Mirella Boot Fotografie

OVER MIJ

MIRELLA BOOT

Even voorstellen… mijzelf in een paar woorden: Energiek en bruisend, creatief, uniek, verhalend, vol ideeën, toegankelijk en open. En ook niet onbelangrijk (want dit zie je in mijn fotografiestijl terug): ik houd van een tikje glamour en (de juiste) emotie. Ik loop over van de ideeën, ik hou van mensen, ik maak een plan en neem mensen tijdens de shoot  ‘bij de hand’ om tot een mooi resultaat te komen. 

Schoonheid in beeld brengen, dát is mijn passie. Schoonheid is een relatief begrip, maar ik zie schoonheid in alles: het zit in iedereen. Aan mij de uitdaging om dat  ene speciale eruit te halen.

 

Het fotograferen vindt plaats in de mijn studio of op locatie. Samen bepalen wij wat er past bij jou en/of jouw bedrijf. Weet je nog niet helemaal wat je wilt? Dat is ook prima, dan zoeken we samen naar de juiste visuals. Met mijn marketingachtergrond en een flinke dosis ervaring op zak, denk ik graag mee over de uitstraling, kleur, sfeer en compositie van de foto’s. Goede sterke beelden kunnen een bedrijf de juiste uitstraling geven.  Ik denk graag mee met de keuze voor de sfeer van de portretten of andere visuals, maar ik help ook graag mee met het uitwerken van concepten voor meer complexe visuele creaties ten behoeve van website of beelden voor artikelen, blogs, reclame-uitingen en/of boekcovers.

WERKWIJZE

Om je voor te bereiden op de fotoshoot, geef ik je tips over wat je wel of beter niet kunt dragen met de shoot en hoe je je haar en make-up kunt doen.

Tijdens de shoot werk ik graag één op één in een open, dynamische goede sfeer. Ik luister, kijk en zoek naar de schoonheid van iemand. Ik coach en help je ontspannen. Heb je nog vragen, neem dan contact met mij op. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken!

VISIE

Een (zakelijk) portret is meer dan een foto van je gezicht. Het is een manier om jezelf te presenteren aan de wereld, om je persoonlijkheid, expertise en stijl te laten zien. Daarom is het belangrijk om een professionele fotograaf in te schakelen die jou kan helpen om het beste uit jezelf te halen.

FOTO'S & VISUALS

Fotografie gaat over licht, compositie, sfeer en emotie. Over connectie. Hoe maak je visueel wat je wilt uitdragen? 

FOTOSHOOT & EINDRESULTAAT

IK IN ACTIE

WAT ZEGGEN MIJN

KLANTEN OVER MIJ