Mirella Boot Fotografie

IN DE STUDIO OF OP LOCATIE

PERSOONLIJKE FOTOGRAFIE

Persoonlijk kunststuk aan de wand

Wil je een echt een kunststuk aan de wand van jouw kind, jezelf, je lievelingsdier, in sportstand, met je favoriete auto of iets anders… Samen met jou bedenk ik een concept voor een waanzinnige foto!

 

Branding fotografie

Meer en meer wordt er online gewerkt. Social media en websites zijn steeds meer het eerste contact geworden, waardoor ook het belang van goede fotografie toeneemt.

Maar hoe onderscheid je je in de grenzeloze onlinewereld als ondernemer, speaker, coach, influencer of sollicitant? Dat is heel eenvoudig: Laat je gezicht achter het product of dienst zien en vertel wie je bent. Onderscheid je van anderen met een persoonlijke factor. Dat wekt vertrouwen op én zorgt voor herkenning. Tijdens een Brandingsessie maken we beeldmateriaal voor zowel zakelijk als privégebruik. We schieten beeldmateriaal voor tenminste vijf volledig verschillende sterke foto’s voor gebruik op  (bijvoorbeeld) LinkedIn, Whatsapp, Facebook, Insta, blogs en websites. Tijdens een portfoliosessie is er ruimte voor (max) drie kledingwissels (indien gewenst).

 

Eventfotografie

Ik ben beschikbaar voor business events, beurzen, productintroducties, huwelijken, jubilea (zowel persoonlijk of als zakelijk), baby showers, feesten en partijen, presentaties, theatervoorstellingen et cetera.

 

Redactionele fotografie